Zaalverhuur - Cafe Nassau Breda

Zaalverhuur

BESLOTEN FEESTEN

Een besloten feest is bij ons al mogelijk vanaf 15 personen. Een verjaardag, een themafeest, een receptie, een babyshower, een babyborrel, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsborrel of een reünie? Vier jouw feest in ons sfeervolle café. Café Nassau bestaat uit twee gedeelten, de ‘huiskamer’ en de ‘bijkeuken’. Het is mogelijk om beide zalen of een van de twee zalen te reserveren voor een besloten feest. De ‘bijkeuken’ is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 60 personen en is dagelijks beschikbaar. De ‘huiskamer’ is geschikt voor gezelschappen vanaf 100 personen en is dagelijks beschikbaar met uitzondering van vrijdag en zaterdag na middernacht. Als een besloten feest naar jouw zin te veel van het goede is, dan is een borrel wellicht een optie. Je feest is dan niet besloten, maar je profiteert wel van aangepaste prijzen en we kunnen eventueel (sta)tafels voor je reserveren. We bieden verschillende betaalbare arrangementen aan, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Waar je ook voor kiest: je betaalt geen zaalhuur. Wij denken graag met je mee over de invulling van je feest. Kom langs in café Nassau of stuur een mail naar info@cafenassaubreda.nl om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT
 

VRIJGEZELLENFEESTEN

Wij zijn gek op vrijgezellenfeesten! We helpen de bride-to-be dan ook graag met het afvinken van onze bucketlist. Een lijst met daarop 18 final things before the ring. Met andere woorden 18 uitdagingen voor jullie vrijgezel. Een variatie van brave uitdagingen en brutale uitdagingen met namen als: Coyote Ugly, Brabantse Gezelligheid, YOMO en Accessorize.

We know, dit klinkt goed, maar het wordt nog beter! Wanneer je voorafgaand aan jullie vrijgezellenfeest een mail stuurt naar info@cafenassaubreda.nl dan krijg je deze challanges gratis van ons. Als kers op de taart krijgt de bruid in spe een borrel van het huis voor de eerste 10 succesvol uitgevoerde uitdagingen.

CONTACT